Azi, InSecuritate. Invitat Cezar Gheorghe, expert Clubul Fermierilor Români, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae şi invitatul său, Cezar Gheorghe, analist, expert şi consultant în comerţul cu cereale, Clubul Fermierilor Români, discută despre anul agricol 2022 în România, care sunt plusurile şi minusurile la recolta din acest an, ce avem de făcut pe viitor şi pe cine sau pe ce ne putem baza.

Cum ne prezentăm în pragul iernii? Ce s-a cultivat, ce s-a cules? Cum putem limita riscurile insecurităţii alimentare la nivel naţional? Care sunt recomandările pentru cei implicaţi şi interesaţi de agricultură? Care sunt cele mai indicate politici pentru România? Ce lecţii am învăţat şi ce avem de făcut?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi alte informaţii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitat Cezar Gheorghe, expert Clubul Fermierilor Români, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code