Axl Rose promite să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit

  • Axl Rose a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert.
  • Solistul, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul.
  • „Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, scrie The Guardian.

Axl Rose, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului.

Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani” , a scris Axl.

Formată în 1984, Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012.

The post Axl Rose promite să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code