ANM: Vremea se menține rece în București, până marți

  • ANM a emis o prognoză meteo specială pentru București.
  • ANM anunță vreme rece până marți dimineața.
  • Astăzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade. Cerul va fi variabil.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială pentru București, care anunță veme rece până marți dimineață.

În intervalul 3 aprilie ora 10:00 – 04 aprilie ora 09:00, vremea va fi vântoasă, cu rafale de peste 55…65 km/h. Valorile termice vor fi mai coborâte față de ziua precedentă și se vor situa în jurul celor normale.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade. Cerul va fi variabil.

În intervalul 4 aprilie ora 09:00 – 5 aprilie ora 10:00, vremea va continua să se răcească, devenind rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 0 – 1 grad, mai scăzută în zona periferică spre -2 grade, unde se va produce brumă.

Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar noaptea va deveni mai mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat.

The post ANM: Vremea se menține rece în București, până marți appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29843 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code