Anglia câștigă cu 3-0 în meciul cu Senegal și se califică în sferturile de finală cu Franța

  • Anglia a avut nevoie de mult timp pentru a se impune în fața campioanei Africii.
  • Victoria a extins seria de invincibilitate a Angliei în fața echipelor africane la 21 de meciuri.
  • În condițiile în care Sadio Mane a lipsit de la turneu din cauza unei accidentări, africanilor le-a lipsit, de asemenea, un vârf de atac.

Anglia a depășit un start modest și a obținut o victorie confortabilă cu 3-0 în fața Senegalului, duminică, prin golurile marcate de Jordan Henderson, Harry Kane și Bukayo Saka, care au dus Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale cu Franța, deținătoarea trofeului.

Anglia a avut nevoie de mult timp pentru a se impune în fața campioanei Africii, o echipă pe care nu o mai înfruntase până atunci, și a supraviețuit câtorva sperieturi înainte ca două goluri în finalul primei reprize să schimbe atmosfera serii și să nu mai fie nicio dispută după pauză.

Victoria a extins seria de invincibilitate a Angliei în fața echipelor africane la 21 de meciuri, dintre care opt la Cupa Mondială. Maroc, care înfruntă marți Spania, este acum singura echipă africană rămasă în turneu.

Absența lui Idrissa Gueye, suspendat, și a lui Cheikhou Kouyate, accidentat, a lăsat mijlocul Senegalului prea puțin puternic pentru a pune probleme Angliei. În condițiile în care Sadio Mane a lipsit de la turneu din cauza unei accidentări, africanilor le-a lipsit, de asemenea, un vârf de atac care să pună probleme unei apărări engleze care a păstrat pentru prima dată în ultimii 20 de ani un al treilea meci consecutiv fără goluri la Cupa Mondială.

Deși în cele din urmă a fost o victorie convingătoare, Anglia va trebui să se uite la cum și de ce a durat atât de mult timp pentru a se impune. În cea mai mare parte a primei reprize au fost lenți și statici, iar o serie de pase greșite au oferit șanse Senegalului. Cea mai bună dintre ele i-a revenit lui Boulaye Dia și doar brațul stâng puternic al portarului Jordan Pickford i-a împiedicat pe africani să treacă în avantaj.

Fanii Angliei, de obicei gălăgioși, au rămas tăcuți – și nu au avut nimic care să-i ridice. Totuși, aceștia și-au găsit vocea după minutul 38, când Anglia a prins ritm, pătrunzând pe partea stângă prin Phil Foden și Jude Bellingham, care a centrat pentru ca Henderson, sosit târziu, să marcheze golul de deschidere.

The post Anglia câștigă cu 3-0 în meciul cu Senegal și se califică în sferturile de finală cu Franța appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code