Andrew Tate a transmis în direct dintr-un avion privat pentru a le spune fanilor „Nu mă simt foarte anulat”. El a fost interzis pe 4 platforme de socializare

  • Andrew Tate a transmis recent un mesaj în direct dintr-un avion privat pe platforma alternativă de socializare GETTR.
  • Tate a fost interzis pe majoritatea platformelor de socializare mainstream din cauza conținutului misogin.
  • Andrew Tate le-a spus fanilor că simte că totul este mai bine decât a fost vreodată” în transmisiunea live.

Influencerul controversat Andrew Tate a postat un tur live al unui avion privat pe 26 august, spunând că nu se simte foarte anulat” după ce i s-a interzis să posteze conținut pe patru platforme de socializare mainstream din cauza conținutului misogin și a discursului de ură.

Tate a postat fluxul pe GETTR, o platformă de socializare alternativă fondată de unul dintre foștii consilieri ai lui Donald Trump, Jason Miller, unde a putut fi văzut urcând la bordul unui avion privat.

Facem jeturi de băieți mari acum. Așa zburăm, cu avioane private de băieți mari. Lăsați-mă să vă arăt”, a spus Tate în flux înainte de a filma un tur al vehiculului, care includea o baie privată și un pat dublu unde a spus că ar putea face cu ușurință o partidă în trei în avion”.

Tate, care părea să fie singurul pasager al zborului, s-a așezat pe un scaun în interiorul avionului și a spus: Nu mă simt foarte anulat. De fapt, simt că totul este mai bine decât a fost vreodată”, înainte de a încheia videoclipul de trei minute.

În ultimele luni, Tate, care avea milioane de urmăritori pe YouTube și Instagram, a explodat în vizibilitate și notorietate, deoarece clipurile în care face comentarii violente despre femei au devenit virale. El a primit milioane de urmăritori și a câștigat popularitate în rândul activiștilor pentru drepturile bărbaților și al influencerilor de extremă dreapta, datorită promovării hipermasculinității.

În diverse videoclipuri, el a discutat despre lovirea femeilor, a susținut că are nevoie de autoritate asupra femeilor și a afirmat că bărbații și femeile nu sunt egali. Potrivit Metro, el a declarat, de asemenea, pe Twitter că el crede că victimele violurilor trebuie să poarte o anumită responsabilitate” pentru că s-au pus în situația de a fi violate”. De atunci, contul său a fost suspendat.

Tate a fost acum interzis de companiile de socializare Meta (care deține Facebook și Instagram), TikTok și YouTube, după ce mai multe articole au scos la iveală comentariile sale controversate. Fiecare platformă a citat încălcări ale ghidurilor sale comunitare și ale politicilor de conținut, inclusiv discursuri de ură și comentarii misogine.

Influencerul a postat săptămâna trecută pe Vimeo un mesaj final” de o oră pentru fani, în care a abordat interdicțiile sale din social media spunând că nu există alte modele masculine” care să poată conduce bărbații într-o direcție pozitivă”. De asemenea, a spus că el crede că ar fi putut deveni un campion pentru drepturile femeilor” dacă Instagram nu l-ar fi interzis.

Tate nu a răspuns la solicitarea Insider de a comenta.

The post Andrew Tate a transmis în direct dintr-un avion privat pentru a le spune fanilor „Nu mă simt foarte anulat”. El a fost interzis pe 4 platforme de socializare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code