Editoriale Flux Stiri

Alternativă la Google Adsense, Clicksor Adbrite a înviat în Europa

Veste extraordinară pentru proprietarii de websiteuri.

Un grup german de publicitate și media va oferi cea mai nouă alternativă la Google Adsense. Numele de Clicksor și Adbrite a însemnat concurența de temut a concernului Google în SUA. După ce proiectul a fost cumpărat acolo treptat de alte firme care au urmărit interesele Google, a fost abandonat acum doi ani.
Dar marca a fost reînregistrată în Europa astfel încât cumplita veste pe care o primiseră acum 2 ani proprietarii de websiteuri, când Google aproape monopoliza piața, această veste a dispariției Adbrite și Clicksor devine doar un zvon. Clicksor și Adbrite formează acum un brand unic și deja oferă cea mai bună alternativă la Google Adsense.

În acest moment sunt disponibile reclamele de tip banner și text precum și text cu imagine. Vor fi însă disponibile după testări și reclame de tip interstitial, background, și multe alte tipuri. Spre deosebire de Google Adsense, în cazul Clicksor Adbrite profitul este împărțit cu publisherul, astfel încât publisherul va câștiga mult mai bine cu acest serviciu decât cu Google Adsense. De asmenea din același motiv, reclama este mai ieftină pentru advertiser și mai profitabilă pentru publisher, mult mai ieftină astfel încât pe termen lung serviciul devine de dorit pentru toată piața online. Agențiile de publicitate pot răsufla, pentru că au o alternativă reală și bună la Google Adsense, și anum din nou Adbrite, din nou Clicksor, mai precis Clicksor Adbrite. Portalul nostru deja afișează sus reclame de la Clicksor Adbrite.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Religie Religie și Cultură

Duminica 11 Iulie 2021, Misiunea de a vesti Cuvântul aduce Credința

Biserica protestantă Evanghelică Textul biblic pentru această zi este din Epistola Sfântului Paul către Romani capitolul 10 versetul 17 Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos Prezbiter LEONTIUC Marius Sebastian https://bisericaevanghelica.eu/ Share this: (Visited 2 times, 1 visits today)

Nicușor Dan, cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune. Dosarul său a ajuns la Parchetul General

Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali

Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție

Comentarii recente

Categorii