Alexandru Rafila anunță că spitalele vor primi 100 de milioane de euro pentru digitalizare: Proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare

  • El a precizat că Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse.
  • 304 proiecte au fost depuse la scurt timp după lansarea apelului.
  • Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos!”, a spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila anunţă că 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare.

Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte. În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare. Sunt declaratiile pe care Alexandru Rafila le a scris pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că Ministerul Sănătăţii va face tot posibilul pentru finanţarea marii majorităţi a proiectelor depuse. Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos! Cu bună credinţă şi responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc”, a spus Alexandru Rafila.

Citește și:

The post Alexandru Rafila anunță că spitalele vor primi 100 de milioane de euro pentru digitalizare: Proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Enache Ioana

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code