Flux Stiri

Zelenski a cerut miniştrilor apărării din peste 40 de ţări lansatoare multiple de rachete

  • Preşedintele Zelenski a declarat, sâmbătă, că mai multe lansatoare de rachete ar putea schimba jocurile împotriva Rusiei în Donbas.
  • Zelenski a lansat apelul la o conferinţă de presă comună cu premierul portughez António Costa, la Kiev.
  • El a adăugat că „acest gen de întâlniri sunt deja un rezultat pozitiv” şi şi-a exprimat din nou speranţa pentru „o decizie pozitivă privind furnizarea de lansatoare de rachete”.

Zelenski a cerut miniştrilor apărării din peste 40 de ţări care participă la reuniunea virtuală „Ramstein 2” de luni lansatoare multiple de rachete.

Preşedintele Zelenski a declarat, sâmbătă, că mai multe lansatoare de rachete ar putea schimba jocurile împotriva Rusiei în Donbas.

Facem apel la toate ţările să furnizeze sisteme MLRS, datorită cărora Ucraina va putea să ia iniţiativa şi să-şi elibereze teritoriul”, a spus el, potrivit The Kyiv Independent.

Zelenski a lansat apelul la o conferinţă de presă comună cu premierul portughez António Costa, la Kiev.

El a adăugat că „acest gen de întâlniri sunt deja un rezultat pozitiv” şi şi-a exprimat din nou speranţa pentru „o decizie pozitivă privind furnizarea de lansatoare de rachete”.

De asemenea, Zelenski a spus că „nu trebuie să ne fie frică” şi „trebuie să ne unim”: „Uniunea este exact ceea ce se teme Rusia. Se teme de o uniune puternică, se teme că Uniunea Europeană şi Statele Unite acţionează ca un singur organism. Acest lucru este foarte important pentru noi. Avem nevoie de ajutor substanţial„.

The post Zelenski a cerut miniştrilor apărării din peste 40 de ţări lansatoare multiple de rachete appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code