Vanessa Bryant: Juriul acordă 31 de milioane de dolari reclamanților din procesul pentru fotografiile accidentului Kobe Bryant

  • Tribunalul din Los Angeles trebuie să plătească 31 de milioane de dolari daune văduvei lui Kobe Bryant.
  • Sentința reprezintă o ,,reparație” pentru suferințele trecute și viitoare.
  • Kobe Bryant, supranumit ,,Black Mamba„, a încetat din viaţă la vârsta de 41 ani.

Un juriu a condamnat, miercuri, municipalitatea din Los Angeles la plata a 31 de milioane de dolari reprezentând daune şi interese, dintre care 16 milioane de dolari văduvei Vanessa Bryant, din cauza fotografiilor făcute de echipele de salvare la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa fostul mare baschetbalist Kobe Bryant, scrie CNN.

În cadrul procesului dintre văduva lui Bryant şi municipalitatea din Los Angeles, aceasta a afirmat că a suferit o puternică cădere psihică în momentul în care poliţiştii şi pompierii din Los Angeles au fotografiat locul accidentului şi victimele, distribuind ulterior fotografiile altor persoane.

Cel puţin 11 angajaţi ai poliţiei şi 12 pompieri au distribuit fotografiile la 24 de ore după accident, conform avocaţilor văduvei lui Bryant.

În cadrul procesului civil de la Los Angeles, juraţii au decis să acorde 16 milioane de dolari Vanessei Bryant şi 15 milioane dolari lui Chris Chester, ale cărui soţie şi fiică şi-au pierdut viaţa, de asemenea, în tragicul accident de elicopter.

La rândul lor, avocaţii municipalităţii din Los Angeles nu au contestat că fotografiile ar fi fost făcute, dar au susţinut că nu au fost făcute niciodată publice.

Superstarul Kobe Bryant, fiica sa Gianna de 13 ani şi alte şapte persoane au decedat în acest accident de elicopter survenit pe 26 ianuarie 2020 la vest de la Los Angeles (California).

Kobe Bryant, supranumit ,,Black Mamba„, a încetat din viaţă la vârsta de 41 ani. El şi-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

The post Vanessa Bryant: Juriul acordă 31 de milioane de dolari reclamanților din procesul pentru fotografiile accidentului Kobe Bryant appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29837 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code