USR, după votul din comisii: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României

Catalin Drula, ministrul Transporturilor in cabinetul premierului desemnat Dacian Ciolos, este audiat in comisia parlamentara de specialitate, marti, 19 octombrie 2021, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTOCatalin Drula, ministrul Transporturilor in cabinetul premierului desemnat Dacian Ciolos, este audiat in comisia parlamentara de specialitate, marti, 19 octombrie 2021, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României – este mesajul postat de liderii USR pe pagina de Facebook a formaţiunii: „PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere”.

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor”, arată o postare a USR pe Facebook.

Potrivit sursei citate, USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare „pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri”.

„USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”, conchid liderii USR.

The post USR, după votul din comisii: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY