Un parașutist din cadrul Diviziei 82 Aeropurtate, adept al supremației albilor s-a înrolat în armată „pentru a deveni mai bun la uciderea negrilor”

Surse guvernamentale ucrainene informează că armata rusă a lăsat unități militare în regiunea de frontieră cu țara vecină după mai multe manevre.Surse guvernamentale ucrainene informează că armata rusă a lăsat unități militare în regiunea de frontieră cu țara vecină după mai multe manevre.

  • Killian Ryan a fost dat afară din armată în aceeași zi în care a fost arestat, după ce a ieșit la iveală că a făcut o afirmație șocantă cu privire la motivul pentru care s-a înrolat în primul rând.
  • El a fost arestat pe 26 august, după ce o anchetă a arătat că avea legături cu grupări naționaliste albe și că anterior făcuse amenințări de violență la adresa minorităților pe rețelele de socializare.
  • Bărbatul a fost eliberat din armată în ziua arestării sale pentru „abatere gravă” și s-a constatat că a fost în contact direct cu extremiștii.

Un adept al supremației albilor care s-a înrolat în armata Statelor Unite a făcut acest lucru pentru că voia „să devină mai bun la uciderea negrilor”. Afirmația șocantă a venit din partea lui Killian Ryan, un parașutist din cadrul Diviziei 82 Aeropurtate.

El a fost arestat pe 26 august, după ce o anchetă a arătat că avea legături cu grupări naționaliste albe și că anterior făcuse amenințări de violență la adresa minorităților pe rețelele de socializare.

Sub numele de utilizator „NaziAce1488”, el a postat pe rețelele de socializare: „Servesc pentru experiența de luptă, astfel încât să fiu mai priceput în a ucide negri”.

Bărbatul a fost eliberat din armată în ziua arestării sale pentru „abatere gravă” și s-a constatat că a fost în contact direct cu extremiștii.

Potrivit CNN, rolul său a necesitat o autorizație de securitate, deoarece servea ca specialist în sprijin de foc care colecta informații despre pozițiile țintelor inamice. A fost prins că a mințit atunci când a susținut că nu a mai vorbit cu tatăl său de 10 ani – informație cerută pe formularul de autorizare de securitate.

Dar a ieșit repede la iveală faptul că, în acea perioadă, și-a folosit de multe ori conturile anonime pentru a face acest lucru. De asemenea, s-a afirmat că acesta „a fost în contact cu numeroase conturi asociate cu extremismul cu motivație rasială”.

Avocatul Mark Zaid, care este avocat și expert în astfel de cazuri, a declarat pentru revista Rolling Stone: „Unul din două lucruri s-a întâmplat: fie guvernul adoptă o poziție mult mai fermă față de extremiștii naționaliști albi rasiști, dacă îi găsește în cadrul guvernului Statelor Unite, fie s-a întâmplat altceva, în care acest individ a provocat cu adevărat o agravare personală a cuiva”.

Ryan așteaptă acum o audiere în instanță și a fost eliberat din armată din cauza acuzațiilor federale care i-au fost aduse.

The post Un parașutist din cadrul Diviziei 82 Aeropurtate, adept al supremației albilor s-a înrolat în armată „pentru a deveni mai bun la uciderea negrilor” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code