Un influencer de pe TikTok a murit la 21 ani într-un accident, după ce a deschis parașuta prea târziu în timp ce sărea

Tanya PardaziTanya Pardazi

  • Compania de parașutism a declarat că a fost profund afectată de acest accident.
  • Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor.
  • Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada.

Influencerul TikTok Tanya Pardazi a murit într-un tragic accident de parașutism, la vârsta de 21 de ani.
Potrivit prietenilor fostei semifinaliste Miss Canada, Pardazi a murit în timp ce efectua această activitate în Ontario, Canada, pe 27 august.

Potrivit unui statment al companiei de parașutism, Pardazi și-a deschis parașuta prea târziu în timp ce se afla în aer, în timpul primului său curs solo. Aspiranta la titlul de regină a frumuseții a fost transportată de urgență la spital, unde a fost declarată moartă.

Skydive Toronto a precizat într-o declarație: O studentă la parașutism, în vârstă de 21 de ani, a sucombat în urma rănilor fatale obținute printr-o situație de urgență”. Parașutistul a deschis o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul, altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle.

Acesta a adăugat: Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor. Săritorul a fost o adăugire recentă binevenită în comunitatea de parașutism și va fi regretat printre noii prieteni ai studentului și colegii de la Skydive Toronto”.

Skydive Toronto a declarat că a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-a perfecționat programul de pregătire a elevilor timp de peste 50 de ani”. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Poliție din South Simcoe a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare. Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada, ajungând în semifinale în 2017.

De asemenea, ea era înscrisă la Universitatea din Toronto, unde studia filosofia. Comentariile de sub postările de pe TikTok ale lui Pardazi sunt pline de omagii din partea fanilor rămași devastați de vestea tragică.

The post Un influencer de pe TikTok a murit la 21 ani într-un accident, după ce a deschis parașuta prea târziu în timp ce sărea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code