Un ginecolog a explicat când și de ce dispare dorința de sex

sexsex

  • Obstetricianul-ginecolog de la Institutul de Medicină a Reproducerii REMEDI, Esther Babylonskaya, a dezvăluit motivele pentru care dispare interesul pentru sex.
  • Potrivit medicului, scăderea libidoului nu se datorează întotdeauna dispariției sentimentelor pentru partener.
  • Uneori, totul se datorează unor probleme de sănătate.

Obstetricianul-ginecolog de la Institutul de Medicină a Reproducerii REMEDI, Esther Babylonskaya, a dezvăluit motivele pentru care dispare interesul pentru sex.

Potrivit medicului, scăderea libidoului nu se datorează întotdeauna dispariției sentimentelor pentru partener. Uneori, totul se datorează unor probleme de sănătate.

Deci, lipsa de interes pentru intimitate la bărbați poate apărea din cauza nivelului scăzut de testosteron. În plus, infecțiile cu transmitere sexuală, precum și antipsihoticele și analgezicele au un efect dăunător asupra libidoului. Dar asta nu este tot:

„Lipsa de dorință la bărbați poate fi cauzată de boli precum diabetul, hipertensiunea arterială, boli coronariene, boli neurologice, artrită, cancer. Lipsa de dorință este, de asemenea, asociată cu îngustarea arterelor care restricționează fluxul sanguin și care pot provoca disfuncții erectile. „

La femei, scăderea interesului pentru viața intimă poate indica o serie de boli. În special, se poate datora disfuncției ovariene, tulburărilor anatomice în structura sistemului reproducător, obezității și tulburărilor tiroidiene.

Babilonskaya a remarcat, de asemenea, că problemele în sex la o femeie pot apărea din cauza leziunilor organelor genitale și din motive psihologice:

„Din cauza experiențelor sexuale proaste, a violenței, a fricii de sarcină, a avortului, a stresului cronic – poate fi dificil din punct de vedere psihologic să se adapteze în mod corespunzător.”

The post Un ginecolog a explicat când și de ce dispare dorința de sex appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30458 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code