Flux Stiri

Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat iubita. Motivul: Tânăra a refuzat să întrețină relații sexuale

CuțitCuțit

  • Rănile provocate au pus în primejdie viața victimei.
  • Bărbatul a fost arestat pentru violență în familie cu referire la tentativă de omor.
  • Procurorii susțin că tânărul și-a pierdut cumpătul din cauza refuzuzului repetat al concubinei cu privire la întreținerea relațiilor sexuale.

Un tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din Bihor după ce şi-a înjunghiat iubita, care a refuzat mai multe zile la rând, să facă sex cu el.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest a unui tânăr de 20 de ani pentru violenţă în familie, cu referire la tentativă la infracţiunea de omor.

Procurorii susţin că acesta şi-a înjunghiat iubita „pe fondul nervozităţii determinate de refuzul repetat al concubinei sale, în mai multe zile la rând, cu privire la întreţinerea unor relaţii sexuale”.

Incidentul ar fi avut loc în 16 august, în jurul orei 4.00, în comuna Hidişelul de Sus, sat. Sîntelec, judeţul Bihor.

Femeia a fost rănită cu un cuţit în torace, în zona umărului şi a mâinii stângi. Anchetatorii susţin că rănile provocate au pus în primejdie viaţa victimei.

The post Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat iubita. Motivul: Tânăra a refuzat să întrețină relații sexuale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Avatar
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu