Un bărbat descoperă în portbagajul mașinii sale cuibul celui mai mare păianjen din lume, cu până la 200 de pui

păianjenipăianjeni

  • Un bărbat a găsit cel mai mare cuib de păianjeni din lume în portbagajul mașinii sale.
  • Jared Splatt a fost de acord să ducă niște prieteni cu mașina și își curăța vehiculul când a descoperit păianjenul vânător.
  • Păianjenii vânători nu sunt de obicei agresivi, dar se știe că femelele provoacă mușcături dureroase pe oameni atunci când își apără sacii de ouă.

Un bărbat a găsit cel mai mare cuib de păianjeni din lume în portbagajul mașinii sale. Jared Splatt a fost de acord să ducă niște prieteni cu mașina și își curăța vehiculul când a descoperit păianjenul vânător, una dintre cele mai mari specii de arahnide de pe Pământ.

El a spus: Am avut această priveliște oribilă când am deschis portbagajul mașinii mele, care, întâmplător, nu fusese deschis de mult timp. Făceam curățenie în mașină pentru a duce niște prieteni la o cramă și acum mă bucur că am deschis portbagajul. Am fost întâmpinat de un vânător uriaș și un sac de ouă în partea stângă. Reacția mea inițială a fost de repulsie, dar apoi văzând chestia sângeroasă care păzea sacul cu ouă a dus totul la un alt nivel.”

Femela de vânător produce un sac de ouă alb din mătase de hârtie, care poartă până la 200 de pui. În vârstă de 39 de ani acesta a spus: Am fost destul de dezgustat și șocat. Realizarea faptului că puteam avea sute de păianjeni vânători care se târau prin mașină, s-a transformat rapid într-o misiune de anihilare.”

El a continuat: Am luat un bidon de insecticid din oraș. Am dat sacul cu ouă jos din mașină, l-am acoperit cu insecticidul alb și apoi am călcat prompt pe el, a ieșit o mâzgă verde. Părerea mea e că am salvat cartierul de 200 plus unu de păianjeni vânători.”

Splatt a verificat și sub parasolare – o altă ascunzătoare preferată a păianjeilor – pentru a se asigura că nu îl așteaptă alte surprize neplăcute. Jared știe că unii nu vor fi de acord cu acțiunile sale, dar nu a fost cea mai extremă soluție pe care a luat-o în considerare.

El a spus: Rezultatul s-ar putea să nu fie pe placul iubitorilor de păianjeni, dar vă puteți imagina sute de păianjeni târându-se prin mașina dumneavoastră? Mai degrabă aș prefera să dau foc vehiculului dacă se întâmplă asta.”

Păianjenii vânători nu sunt de obicei agresivi, dar se știe că femelele provoacă mușcături dureroase pe oameni atunci când își apără sacii de ouă. Puii de păianjen au nevoie de până la trei săptămâni pentru a ecloza.

The post Un bărbat descoperă în portbagajul mașinii sale cuibul celui mai mare păianjen din lume, cu până la 200 de pui appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code