Un bărbat a omis să-i ceară numărul de telefon unei femei cu care s-a întâlnit. Ce a urmat după aceea e viral

  • După mai bine de 3 ore de dialog la o primă întâlnire între o femeie şi un bărbat, bărbatul a plecat fără să ceară numărul de telefon al femeii.
  • Ea l-a urmărit până în parcare, furioasă.
  • S-au căsătorit 12 ani mai târziu.

După mai bine de 3 ore de dialog la o primă întâlnire între o femeie şi un bărbat, bărbatul a plecat fără să ceară numărul de telefon al femeii. Ea l-a urmărit până în parcare, furioasă. S-au căsătorit 12 ani mai târziu. Cazul este semnalat de Il Messaggero, care se întreabă dacă ar trebui ca bărbaţii să le ceară femeilor numărul de telefon sau invers.

Cotidianul relatează cazul Serenei, care a povestit că la prima întâlnire bărbatul nu i-a cerut numărul de telefon după mai bine de 3 ore de conversaţie. Ea, enervată, l-a urmărit până în parcare.

„Acum 12 ani, am povestit cu un străin timp de 3 ore. M-a salutat de rămas bun şi a plecat fără să spună altceva. În parcare m-am enervat. Am urlat la el pentru că nu mi-a cerut numărul de telefon. Acum suntem căsătoriţi”, a scris Serena.

Web-ul s-a împărţit în privinţa celui care ar trebui să facă primul pas. Un utilizator comentează: „Un sfat: este 100% legal (cel puţin unde locuiesc eu) ca o femeie să ceară numărul de telefon al unui bărbat. Internetul este împărţit în ceea ce priveşte cine ar trebui să facă primul pas. Sunt cei care cred că bărbatul ar trebui să facă primul pas, dar sunt şi cei care spun că nu mai este necesar ca el să ceară numărul de telefon pentru că vremurile s-au schimbat. Cu siguranţă, cineva trebuie să vină în ajutorul celuilalt: altfel este dificil să te căsătoreşti”

The post Un bărbat a omis să-i ceară numărul de telefon unei femei cu care s-a întâlnit. Ce a urmat după aceea e viral appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code