Ucrainenii susţin că rachetele ruşilor ţintesc instalaţiile care transportă gaze

  • Rachetele rușilor au lovit o uzină de gaz din districtul Izium, în estul Ucrainei.
  • Ministerul britanic al Apărării a declarat că Rusia a reînceput să atace zonele aflate la sud de oraşul Izium.
  • Obiectivul ruşilor este de a pătrunde cât mai adânc în regiunea Doneţk şi de a izola total zona în care se află oraşul Severodonetsk.

Rachetele au lovit instalaţii din cadrul unei uzine de gaz din estul Ucrainei, a anunţat guvernator regional ucrainean, potrivit Sky News.

Mai multe rachete ruseşti au lovit o uzină de gaz din districtul Izium, în estul Ucrainei, a declarat sâmbătă guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Synehubov.

A izbucnit un incendiu de amploare, salvatorii au localizat focul„, a scris el pe Telegram, adăugând că şi alte clădiri au fost avariate.

Anterior, Ministerul britanic al Apărării a declarat că Rusia a reînceput să atace zonele aflate la sud de oraşul Izium.

Obiectivul ruşilor este de a pătrunde cât mai adânc în regiunea Doneţk şi de a izola total zona în care se află oraşul Severodonetsk, a precizat demnitarul britanic pe Twitter.

The post Ucrainenii susţin că rachetele ruşilor ţintesc instalaţiile care transportă gaze appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29681 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code