Turiștii care reciclează au parte de prânzuri gratuite în Copenhaga

  • Programul CopenPay promovează activitățile ecologice.
  • Programul CopenPay începe pe 15 iulie și se va încheia pe 11 august.
  • 24 de obiective turistice au confirmat că se implică în program.

Turiștii dați afară de alții și-au găsit refugiul. Una dintre cele mai scumpe capitale din Europa iți dă bani să o vizitezi. Dacă alegi să mergi cu bicicleta și să reciclezi gunoaiele, autoritățile din Copenhaga te recompensează cu prânzuri și activități turistice gratuite. Programul inovativ CopenPay pentru turiști promovează comportamentul eco-friendly – va începe peste 5 zile și ține până pe 11 august, scrie Daily Mail.

Până în prezent, 24 de obiective turistice au confirmat că se implică în program, chiar dacă nu primesc nimic în schimb. Ca să obțină recompensele, turiștii trebuie să arate o poza când reciclează sau biletul de autobuz pe care l-au folosit în locul mașinii personale.

Dar dacă preferi o vacanță la mare, du-te în Delta Dunării! E varianta low cost pentru Caraibe.

Heidi, o jurnalistă britanică de la The Telegraph a fost surprinsă de nisipul fin și prețurile bune pe care le-a găsit pe litoralul românesc. Turista a ajuns în Constanța cu avionul și de acolo a plecat spre Tulcea unde a admirat câmpurile, casele tradiționale și cuiburile de berze.

Jurnalista a fost singurul turist străin de pe barca care mergea spre Sfântul Gheorghe. „Cazarea a fost excelentă pentru 100 de euro pe noapte cu micul dejun și prânzul incluse”, a zis Heidi. Plajele locale și cantinele au fost o adevărată surpriză pentru ea – până și mâncarea avea prețuri bune: crap la grătar pentru 45 de lei și pui de baltă pentru 35 de lei.

The post Turiștii care reciclează au parte de prânzuri gratuite în Copenhaga appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Măncila Mihaela

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code