SUA sărbătoresc Ziua Modei. Cum arată ultimii ani ai industriei fashion

  • SUA sărbătoresc azi ziua de recunoaștere a influenței modei asupra culturii americane.
  • Industria modei a căpătat contur în jurul anilor 1850.
  • Elsa Schiaparelli, alături de Coco Chanel, a revoluționat casele de modă.

SUA sărbătoresc azi Ziua Modei. O zi de recunoaștere a influenței modei asupra culturii și economiei americane. Industria modei a început să capete contur în jurul anilor 1850. Iar la începutul secolului XX, Elsa Schiaparelli a revoluționat casele de modă și curentele fashion, alături de rivala ei, Coco Chanel. Au introdus în modă concepte noi și au spart barierele epocii, cu multă imaginație.

Ce a relevat moda americană în ultimii ani ai acestei industrii?

„America l-a oferit pe Daniel Roseberry, cel mai mare demiurg al modei. Un designer este un artist, iar în ultimul timp moda ne surprinde cu șoc. Designerii și cei din industrie s-au îndreptat spre grotesc pentru că vor viralizare. Rosebrry a sfidat toate normele industriei atunci când a mers la Schiaparelli și nu l-a interesat nimic altceva.

Moda este despre frumos. Roseberry a salvat lumea modei care, în ultimii 10 ani, s-a abătut de la drumul ei”, a explicat George Enache, Art Director Aleph News, la Aleph News.

The post SUA sărbătoresc Ziua Modei. Cum arată ultimii ani ai industriei fashion appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana

Share this:

(Visited 9 times, 2 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code