STUDIU. Vom putea avea probleme mai mari cu pielea în viitor. Bacteriile care ne curăță fața sunt pe cale de dispariție

Femeie care se află la salon pentru îngrijirea tenului.Femeie care se află la salon pentru îngrijirea tenului.

  • Bacteriile care ne curăță fața sunt pe cale de dispariție.
  • Peste 90% dintre oameni sunt gazde pentru acarieni.
  • Din cauza insecticidelor, gândacii au ajuns să fugă de zaharuri.

Vom putea avea probleme mai mari cu pielea în viitor. Pielea umană este teren de sex pentru acarieni, bacteriile care ne curăță porii și ne mențin pielea sănătoasă.

Din nefericire, și pentru ei și pentru noi, fac sex din ce în ce mai puțin, arată cele mai recente studii. Acest aspect va duce la dispariția lor si de aici la problemele noastre.

Relația noastră intimă cu acarienii începe încă de când suntem alăptați. Peste 90% dintre oameni sunt gazde pentru acarieni.

Nici gândacii nu se mai înmulțesc ca pe vremuri. Până acum, când un gândac mascul dorea să se reproducă, întorcea fundul către femelă, își desfăcea aripile și îi secreta acesteia o masă delicioasă, formată din zaharuri și grăsimi, ca să o atragă.

Cât timp partenera ciugulea, masculul trecea la treabă. Doar că, în ultimul timp, cercetătorii au observat o schimbare în comportamentul gândacilor: nu mai sunt atrași de glucoză. Acest lucru nu înseamnă că am scăpat de gândaci.

Masculii s-au adaptat și ei și se mișcă mult mai repede, până să se prindă femela că darul nupțial conținea zaharuri.

The post STUDIU. Vom putea avea probleme mai mari cu pielea în viitor. Bacteriile care ne curăță fața sunt pe cale de dispariție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29681 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code