Simptome ale colesterolului ridicat care sunt ușor de observat

colesterolcolesterol

  • Colesterolul este o substanță asemănătoare grăsimii care se găsește în membranele tuturor celulelor și este responsabilă pentru formarea acestora.
  • În același timp, un nivel ridicat de colesterol poate duce la boli ale sistemului cardiovascular.
  • Prin urmare, este important să știm care sunt simptomele că nivelul colesterolului este depășit.

Colesterolul este o substanță asemănătoare grăsimii care se găsește în membranele tuturor celulelor și este responsabilă pentru formarea acestora.

În același timp, un nivel ridicat de colesterol poate duce la boli ale sistemului cardiovascular. Prin urmare, este important să știm care sunt simptomele că nivelul colesterolului este depășit.

De obicei, colesterolul ridicat nu este însoțit de semne distincte, doar un test de sânge va ajuta la identificarea cu certitudine a nivelurilor. Dacă, în ciuda acestui lucru, încep să apară fenomene anormale, aceasta indică un proces trecut cu vederea. Cu toate acestea, capacitatea de a recunoaște stadiul final este la fel de importantă.

Nivelurile ridicate de colesterol cauzează adesea dureri la nivelul brațelor și picioarelor. Adevărul este că plăcile de colesterol înfundă vasele de sânge de la nivelul extremităților. Fluxul sanguin este afectat și provoacă durere.

În unele cazuri, colesterolul nu se oprește și din cauza îngroșării, fluxul sanguin este redus. Aceasta poate fi resimțită ca o amorțeală neobișnuită la nivelul mâinilor și picioarelor.

Blocajul arterelor din jurul inimii este indicat clar prin dureri în piept pe partea stângă. Se poate extinde până la gât. Acest lucru semnalează adesea un atac de cord.

Ultimul semn este o durere de cap în occipital care reapare în mod regulat. Acest lucru sugerează că placa înfundă vasele de sânge din zona capului. Dacă nu iei măsuri, această afecțiune poate duce la un accident vascular cerebral.

The post Simptome ale colesterolului ridicat care sunt ușor de observat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code