Scrisoare către Putin din partea șefilor DPR și LPR: Au cerut ajutor militar împotriva agresiunii Kievului

  • Şefii DPR şi LPR s-au adresat lui Putin cu o cerere de asistenţă la respingerea agresiunii din Ucraina, a spus Peskov.
  • Aceștia au subliniat agravarea situației din Donbass și amenințările de la Kiev.
  • Apelul pentru ajutor militar este semnat la data de 22 februarie, în urmă cu 24 de ore.

UPDATE. 00:05

Ucraina a solicitat în această noapte o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate al ONU în legătură cu apelul liderilor RPD și LPR către Rusia pentru a le oferi asistență militară.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Șefii celor două republici separatiste i-au adresat aseară, în mod oficial, o scrisoare lui Putin în care îi cer ajutor militar împotriva agresiunii Kievului. Scrisorile au fost date publicității de Kremlin in această seară și au fost confirmate de Peskov.

Şefii DPR şi LPR s-au adresat lui Putin cu o cerere de asistenţă la respingerea agresiunii din Ucraina, a spus Peskov.

Aceștia au subliniat agravarea situației din Donbass și amenințările de la Kiev.

Șefii RPD și LPR Denis Pușilin și Leonid Pasechnik i-au cerut lui Vladimir Putin să ajute la respingerea agresiunii din partea Forțelor Armate ucrainene pentru a evita victimele civile și a preveni o catastrofă umanitară în Donbass, Dmitri Peskov, secretarul de presă de stat al Rusiei.

Liderii republicilor s-au adresat lui Putin cu o cerere de a ajuta la respingerea agresiunii din partea Forțelor Armate ale Ucrainei.

Apelul pentru ajutor militar este semnat la data de 22 februarie, în urmă cu 24 de ore.

The post Scrisoare către Putin din partea șefilor DPR și LPR: Au cerut ajutor militar împotriva agresiunii Kievului appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30158 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code