Flux Stiri

Scandalul otrăvirii populației prin atomizoare, explodează la Cluj


Primarul Emil Boc a comentat pe marginea clipului devenit viral pe retelele de socializare, în care RADP împarstie substante în oraș, despre care unii clujeni spun ca este sunt COVID. Primarul Clujului, despre „împărştierea de substanţe care conţin COVID în oraş”: „Ce să lămurim prostia, e o tâmpenie”.
Faptul că Emil Boc a dorit să comenteze subiectul nu face decât să confirme realitatea. Pentru ce era nevoie de atomizoare de mare putere? Același lucru se întâmplă și la Timișoara. Atomizoare de mare putere stropesc, ATENȚIE!, nu drumul public ci proprietățile oamenilor. Aceste substanțe sunt contaminate evident cu COVID 19. Atunci când Emil Boc ne spune ceva ne amintim de Sorin Apostu, cel crecut de Emil Boc, este cel care cerea mită, este cel la care Emil Boc trimitea oamenii cu mita și totuși Boc a fost intangibil și protejat de toate forțele. De ce? Iată. Dacă era vorba de o stropire de insecta la 2 grade Celsius, nu plecau angajații la filmare. Au plecat pentru că ei comiteau o infracțiune, respectiv cea de răspândire a substanțelor toxice. Altfel, continuau munca, dar au fost surprinși de colegii din Cluj.
Să privim la ce a relatat Emil Boc
„Am trecut de faza asta. E o tâmpenie, se fac tratamente fito-sanitare în limitele prevederilor legale, anunţate din timp. Chestiunile astea, îmi pare rău că îmi luaţi timpul să le povestesc. Ce să lămurim prostia, nu mă puneţi că comentăm toate tâmpeniile şi aberaţiile din lume”, a declarat Boc la un post de radio.
Între timp cei de la facebook plătiți de Sorosiști au anulat videoclipul, numai că Ziarul de Banat a reținut videoclipul pe care îl redăm aici.

Rămâne însă și fotografia  surprinsă de cetățeni. Covid este ajutat să se răspândească pentru ca LGBTQ și simpatizanții anticreștinătății să poată închide bisericile, să poată promova corporatismul și să omoare piețele. Aceasta este lupta USR-populație la nivel local și Oculta-Creștinism la nivel mondial. Plasarea unor islamiști care să decidă restricții pentru sărbători creștine este încă o dovadă că păgânătatea a început un război hibrid ciudat împotriva civilizațiilor creștine.

Leontiuc Marius

Share this:

(Visited 67 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Flash Stiri

Echipajul navei Shenzhou-13 va avea o misiune cu durată record, după andocarea cu succes pe stația spațială chineză VIDEO

Nava cu echipaj din China a andocat cu succes sâmbătă, 16 octombrie, la staţia spaţială chineză, transmite AFP, care citează agenţia de stat China Nouă. Share this: (Visited 1 times, 1 visits today)

Ludovic Orban susține că, potrivit unei hotărâri încă în vigoare a liberalilor, el ar trebui să fie premierul desemnat al PNL

Decizia luată de președintele uneia dintre cele mai sărace țări din lume în plin război civil. Rusia susține că are în această țară peste 1.300 de „instructori neînarmați”

Bărbat bătut crunt în curtea unui spital, sub privirile indiferente ale agenților de pază: ”Dar ce treabă ai cu domnul?” VIDEO

Comentarii recente

Categorii