Sărbătorile Pascale au dat startul vacanțelor. Care sunt destinațiile preferate de români

  • În topul preferințelor românilor sunt Grecia și Bulgaria, de Paște.
  • O vacanță de 10 zile în Sri Lanka pornește de la 1250 euro/persoană.
  • Un circuit în America Centrală costă peste 4000 euro/persoană.

După doi ani de restricții, acum te poți bucura în voie de vacanță. Destinațiile cât mai îndepărate sau inedite sunt cele mai căutate anul acesta, arată statisticile agențiilor de turism. Sri Lanka, Cappadocia sau Kenya sunt câteva dintre locurile unde românii au petrecut de Paște.

Ana Negoiță este travel blogger, iar, în aceste zile, a ales să meargă, cu familia, în Iordania.

„Suntem într-un complex de lux de la Marea Moartă, în Iordania. Am petrecut Paștele aici. Am venit sâmbătă și suntem într-un tur în întreaga Iordanie. (…) Astăzi, o să facem o baie în Marea Moartă, vom pluti în Marea Moartă. Vom merge la cascadele termale, la mormântul lui Iisus, apoi vom face celebra Petra.”, a spus Ana Negoiță, travel vlogger.

Sărbătorile Pascale au dat startul vacanțelor. Peste câteva zile, te relaxezi, din nou, în minivacanța de 1 mai.

Traian Bădulescu, consultant în turism, spune că solicitările pentru rezervări fac ca, anul acesta, să atingă nivelul anului 2014, considerat unul de top în turism. Dacă nu te-ai hotărât încă unde să pleci în următoarele zile, Traian Bădulescu îți spune ce opțiuni ai.

„De 1 Mai, liderul și vedeta este, din nou, litoralul românesc. Și asta pentru că sunt multe hoteluri deschise, dar, mai ales, pentru că avem festivaluri, din nou, în Mamaia, în Constanța.(…) Atrag, ca de obicei, și litoralul bulgăresc, stațiunile montane și, bineînțeles, litoralul elen.(…) Vacanțele și cazarea s-au scumpit față de anul precedent, dar nu cu mult. Cu maxim 20%.”, spune acesta.

The post Sărbătorile Pascale au dat startul vacanțelor. Care sunt destinațiile preferate de români appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29720 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code