Regele Charles al III-lea lansează prima felicitare de Crăciun de când a preluat noua funcție

  • Aleasă de rege și de Camilla, regina consort, fotografia a fost făcută de Sam Hussein la Jocurile Braemar din Scoția, la 3 septembrie.
  • Poza este făcută cu cinci zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a și când Charles era încă prinț de Wales.
  • În fotografie apare cuplul privindu-se unul pe celălalt, cu Regele din profil purtând un costum bej și o cravată cu dungi, iar Camilla purtând o pălărie și un sacou verde.

Londra a arătat ca o pitorească felicitare de Crăciun în timp ce ningea duminică seara – momentul perfect pentru ca Palatul Buckingham să lanseze prima felicitare regală de Crăciun din timpul domniei regelui Charles al III-lea.

Aleasă de rege și de Camilla, regina consort, fotografia a fost făcută de Sam Hussein la Jocurile Braemar din Scoția, la 3 septembrie, cu cinci zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a și când Charles era încă prinț de Wales.

În fotografie apare cuplul privindu-se unul pe celălalt, cu Regele din profil purtând un costum bej și o cravată cu dungi, iar Camilla purtând o pălărie și un sacou verde. Regina nu a participat la Jocurile Braemar din acest an. Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani pe tron.

Acest Crăciun va fi primul pentru familia regală fără regină, care își petrecea de obicei perioada sărbătorilor la Sandringham, proprietatea sa de la țară, situată în zona rurală Norfolk, la aproximativ 160 de kilometri nord de Londra.

Au fost câteva săptămâni tumultoase pentru monarhie, după ce prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, au criticat prejudecățile inconștiente” din interiorul familiei regale în prima parte a unei serii de documentare Netflix lansate joi.

Documentarul respectiv a urmat după acuzații grave de rasism în interiorul zidurilor palatului, după ce o consilieră onorifică a demisionat și și-a cerut scuze în urma unor plângeri că a întrebat în mod repetat o șefă de caritate britanică de culoare de unde este cu adevărat”.

The post Regele Charles al III-lea lansează prima felicitare de Crăciun de când a preluat noua funcție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29837 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code