Putin acuză Occidentul că este pregătit să provoace „revoluții colorate” și o „baie de sânge”

PutinPutin

  • Vladimir Putin a acuzat Occidentul că este pregătit să provoace „revoluții de culoare” și o „baie de sânge” în orice țară.
  • Președintele rus, care nu a nominalizat o anumită țară și nu a furnizat nicio dovadă, ca de obicei, a făcut aceste declarații într-o videoconferință cu șefii serviciilor de informații din fosta comunitate a statelor sovietice independente.
  • Președintele rus Vladimir Putin va semna vineri tratatele privind anexarea de către Rusia a teritoriilor ucrainene pe care forțele sale armate le controlează.

Vladimir Putin a acuzat Occidentul că este pregătit să provoace „revoluții de culoare” și o „baie de sânge” în orice țară, potrivit Financial Post și The Telegraph.

Președintele rus, care nu a nominalizat o anumită țară și nu a furnizat nicio dovadă, ca de obicei, a făcut aceste declarații într-o videoconferință cu șefii serviciilor de informații din fosta comunitate a statelor sovietice independente.

Președintele rus Vladimir Putin va semna vineri tratatele privind anexarea de către Rusia a teritoriilor ucrainene pe care forțele sale armate le controlează, a anunțat joi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Tot mâine, Putin va susţine un „amplu discurs” , după ceremonia de semnare a tratatelor de anexare şi se va întâlni cu administratorii regiunilor ucrainene numiţi de Moscova.

Liderii celor patru regiuni separatiste controlate de Rusia în Ucraina s-au deplasat încă de miercuri seară la Moscova pentru această ceremonie, după raportarea rezultatelor finale ale referendumurile ilegale organizate de Rusia în Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie, denunțate drept „simulacre” de Kiev şi Occident.

The post Putin acuză Occidentul că este pregătit să provoace „revoluții colorate” și o „baie de sânge” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code