Prietena premierului italian Giorgia Meloni, una dintre cele trei femei împușcate mortal de un bărbat înarmat într-o cafenea din Roma

MeloniMeloni

  • Una dintre cele trei victime ale împușcăturilor de groază dintr-o cafenea din Roma a fost identificată ca fiind o prietenă a premierului italian Giorgia Meloni.
  • Meloni, a postat duminică seara pe Instagram o fotografie în care apare alături de Nicoletta Golisano.
  • Primarul Romei, Roberto Gualtieri, a convocat luni o reuniune de urgență privind securitatea după ceea ce a numit un grav episod de violență care a lovit orașul nostru”.

Una dintre cele trei victime ale împușcăturilor de groază dintr-o cafenea din Roma a fost identificată ca fiind o prietenă a premierului italian Giorgia Meloni. Liderul extremei drepte, Meloni, a postat duminică seara pe Instagram o fotografie în care apare alături de Nicoletta Golisano și a scris: Pentru mine, ea va fi mereu frumoasă și fericită așa. Nu este corect să moară așa”.

Duminică, bărbatul a scos un pistol și a deschis focul asupra unei întâlniri a rezidenților unui bloc de apartamente într-o cafenea din nordul Romei, omorând trei persoane și rănind grav alte patru. Suspectul fără nume, în vârstă de 57 de ani, era implicat într-o serie de dispute cu asociația de rezidenți, a declarat un martor pentru Rai News din Italia.

A intrat în încăpere, a închis ușa și a strigat ‘Vă omor pe toți’, apoi a început să tragă”, a declarat un martor citat de agenția italiană de știri Ansa. Meloni a scris în postarea sa că Golisano îl lasă pe soțul ei, Giovanni, și un băiat frumos” de 10 ani, Lorenzo.

Primul ministru a declarat că un poligon de tragere de unde suspectul a luat arma folosită în atac a fost închis și plasat sub investigație de către autorități. Meloni, prima femeie prim-ministru al Italiei și liderul celui mai de dreapta guvern de după război, a adăugat: Bărbatul care a ucis aceste trei femei nevinovate a fost arestat și sper că justiția își va urma cursul în curând. Cu toate acestea, cuvântul justiție” nu va fi niciodată atașat acestui incident. Pentru că nu este corect să mori așa. Nicoletta era fericită, și frumoasă, în rochia roșie pe care o cumpărase pentru petrecerea de cincizeci de ani pe care o cumpărase cu câteva săptămâni în urmă. Pentru mine, ea va fi mereu frumoasă și fericită așa”.

Celelalte femei moarte se numeau Elisabetta Silenzi și Sabina Sperandio. Primarul din Ariccia, Gianluca Staccol, a declarat într-un comunicat: Nu am cunoscut-o pe Elisabetta, dar îl cunosc bine pe soțul ei, căruia i-am prezentat condoleanțe. Din nefericire, a fost o fatalitate tragică”.

El a precizat că aceasta își lasă în urmă soțul și cele două fiice. Sperandio, în vârstă de 71 de ani, a fost cea mai în vârstă victimă a masacrului. Primarul Romei, Roberto Gualtieri, a convocat luni o reuniune de urgență privind securitatea după ceea ce a numit un grav episod de violență care a lovit orașul nostru”. Vorbind într-un interviu video, un rezident a declarat că bărbatul era cunoscut de membrii consiliului de administrație și fusese raportat anterior autorităților pentru că făcuse amenințări împotriva locuitorilor din zonă.

The post Prietena premierului italian Giorgia Meloni, una dintre cele trei femei împușcate mortal de un bărbat înarmat într-o cafenea din Roma appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code