Președintele Zelenski, la Premiile Grammy, prin intermediul unei înregistrări: „Muzicienii noștri poartă veste antiglonț în loc de smoking”

  • La cea de-a șaizeci și patra ediție a Premiilor Grammy a fost difuzată o înregistrare video cu un discurs al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.
  • El a spus că țara sa luptă pentru „libertatea de a trăi, de a iubi, de a ne face auziți”.
  • Cea de-a șaizeci și patra ediție a Premiilor Grammy a avut loc pe 3 aprilie 2022.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit, duminică, prin intermediul unei înregistrări video, la cea de-a șaizeci și patra ediție a Premiilor Grammy.

La cea de-a șaizeci și patra ediție a Premiilor Grammy a fost difuzată o înregistrare video cu un discurs al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Muzicienii noștri poartă veste antiglonț în loc de smoking”, a spus Volodimir Zelenski. Ei le cântă răniților din spitale, chiar și celor care nu îi pot auzi. Dar muzica va răzbate”, a declarat președintele ucrainean, potrivit BBC News.

El a spus că țara sa luptă pentru „libertatea de a trăi, de a iubi, de a ne face auziți”.

„Sprijiniți-ne în orice mod puteți, dar nu cu tăcerea voastră. Umpleți tăcerea cu muzică”, a mai spus el.

Premiul Grammy – numit inițial Gramophone Award – este un premiu acordat de Academia de înregistrări pentru a recunoaște realizările din industria muzicală. Ceremonia anuală de prezentare cuprinde reprezentații ale unor artiști proeminenți, precum și prezentarea acelor premii care au un interes mai popular.

Ceremonia de decernare a premiilor muzicale a fost reprogramată pentru data de 3 aprilie, pe fondul creșterii numărului de infecții COVID-19 legate de varianta Omicron, după ce, inițial, ar fi trebuit să aibă loc pe 31 ianuarie.

Cea de-a șaizeci și patra ediție a Premiilor Grammy a avut loc pe 3 aprilie, în Las Vegas.

The post Președintele Zelenski, la Premiile Grammy, prin intermediul unei înregistrări: „Muzicienii noștri poartă veste antiglonț în loc de smoking” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code