Președintele Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării

  • Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc marţi, 25 octombrie, începând cu ora 14:00, la Palatul Cotroceni.
  • Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse mai multe subiecte.
  • În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, au precizatcei de la Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc marţi, 25 octombrie, începând cu ora 14:00, la Palatul Cotroceni.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse următoarele subiecte:

Evoluţii privind situaţia de securitate în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Implicaţii pentru România.

Îmbunătăţirea rezilienţei energetice a României pentru asigurarea securităţii în domeniu prin adaptarea operativă şi dezvoltarea de noi capacităţi de producţie energetice, în contextul războiului din Ucraina.

Raport privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimului de sancţiuni, instituit pe plan internaţional, în perioada octombrie 2021 – septembrie 2022.

Măsuri privind modernizarea Armatei României.

În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, au precizatcei de la Administraţia Prezidenţială.

The post Președintele Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code