Premierul Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după tragedia din Seul, Coreea de Sud

  • Guvernul României şi premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanţe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.
  • 151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul.
  • În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute.

Guvernul României şi premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanţe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.

Guvernul României este alături de Republica Coreea şi de poporul coreean în aceste momente dureroase. Condoleanţe familiilor îndoliate! Celor răniţi – multă sănătate şi putere!” , se arată în mesajul postat pe Twitter de guvern.

151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul.

În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute.

Printre cei decedaţi se numără 19 cetăţeni străini, potrivit serviciilor de urgenţă

The post Premierul Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după tragedia din Seul, Coreea de Sud appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code