Premierul finlandez își cere scuze pentru o nouă fotografie controversată, la câteva zile după un videoclip de la o petrecere

  • După controversele legate de alte imagini de la o petrecere care au devenit virale, premierul finlandez și-a cerut scuze marți pentru o fotografie făcută de prietenii săi la o petrecere din iulie la reședința sa oficială.
  • ,,În opinia mea, acea fotografie nu este adecvată, îmi cer scuze… acea fotografie nu ar fi trebuit să fie făcută” , a declarat Sanna Marin reporterilor la Helsinki.
  • Fotografiile au fost publicate după ce săptămâna trecută a devenit viral un alt videoclip difuzat în care Marin petrecea cu diverse celebrități și personalități publice finlandeze.

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, potrivit BBC.

,,Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută” , a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia ,,Finland„.

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test care s-a dovedit negativ.

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: ,,Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit” .

The post Premierul finlandez își cere scuze pentru o nouă fotografie controversată, la câteva zile după un videoclip de la o petrecere appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code