Papa îndeamnă câștigătoarea CM să sărbătorească în umilință. „Cea mai mare valoare nu este să câștigi sau să nu câștigi, ci să joci curat”

  • Papa Francisc, argentinian la origine, a îndemnat câştigătoarea finalei Cupei Mondiale 2022, dintre ţara sa şi Franţa, să sărbătorească în umilinţă.
  • Suporter înfocat al clubului San Lorenzo din Buenos Aires Papa Francisc a spus că cea mai mare valoare nu este de a câştiga sau de a nu câştiga, ci de a juca curat.
  • Papa nu a făct vreun un pronostic, dar i-a îndemnat pe jucătorii francezi şi argentinieni să-şi ,,strângă mâna” la finalul meciului, indiferent de rezultat.

Papa Francisc, argentinian la origine, a îndemnat câştigătoarea finalei Cupei Mondiale 2022, dintre ţara sa şi Franţa, să sărbătorească în umilinţă, potrivit RFI.

„Gândurile noastre cele mai bune câştigătorilor, dar vă invit să trăiţi acest moment în umilinţă. Iar cei care vor pierde, să trăiască momentul cu bucurie„, a declarat Suveranul Pontif într-un interviu pentru televiziunea italiană Canale 5, care va fi difuzat diminică seară după finală, dar ale cărui extrase au fost făcute publice duminică la prânz.

Suporter înfocat al clubului San Lorenzo din Buenos Aires Papa Francisc a spus că cea mai mare valoare nu este de a câştiga sau de a nu câştiga, ci de a juca curat.

Papa nu ştie dacă poate urmări meciul și nici nu a făct vreun un pronostic, dar, potrivit sursei citate, i-a îndemnat pe jucătorii francezi şi argentinieni să-şi ,,strângă mâna” la finalul meciului, indiferent de rezultat.

The post Papa îndeamnă câștigătoarea CM să sărbătorească în umilință. „Cea mai mare valoare nu este să câștigi sau să nu câștigi, ci să joci curat” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code