OFF/ON THE RECORD. Toni Neacșu, invitatul Sorinei Matei, de la ora 20:00, la Aleph News

Guvernul demis Cîțu a anunțat că vrea să introducă obligativitatea certificatului de vaccinare în mai multe locuri publice.

Despre ce înseamnă obligativitatea certificatului de vaccinare în noua lege aflată în dezbaterea Parlamentului, despre posibilitatea de intervenție a instanțelor în cazul unor hotărâri de guvern care conțin încălcări de drepturi și libertăți, despre cauzele eșecului vaccinării în România și măsurile luate de alte state democratice europene, despre situația juridică a Guvernului demis a României, dar și despre cum Parlamentul a ajuns să încalce frecvent Constituția și divergențele din Justiție, îți vorbește duminică, de la ora 20.00, avocatul Adrian Toni Neacșu, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD. Toni Neacșu, invitatul Sorinei Matei, de la ora 20:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY