OFF/ON THE RECORD, 4 septembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Marian Enache, președintele Curții Constituționale

OOTR-SORINA-MATEI-1070x600OOTR-SORINA-MATEI-1070x600

Legile Justiției intră în dezbaterea Parlamentului iar una dintre controverse vizează obligativitatea sau nu a respectării deciziilor CCR de către magistrații din România.

Cât vor mai conta deciziile obligatorii ale CCR în perioada următoare și care sunt provocările noii conduceri a Curții Constituționale a României – afli de la judecătorul Marian Enache, proaspătul președinte ales al CCR.

Despre deschiderea CCR către societate, despre CCR – jucător sau arbitru în România, despre calitatea legiferării, despre noile Legi ale Justiției, despre disputa cu CJUE, despre pensiile speciale, despre jurisprudența CCR în ceea ce privește neimplicarea serviciilor secrete în actul de Justiție, în perspectiva elaborării noilor legi ale Securității Naționale, dar și despre „cât de drept” este statul de drept din România în lumina condamnărilor României la CEDO, afli duminică, de la ora 21.55, de la președintele CCR, Marian Enache, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 4 septembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Marian Enache, președintele Curții Constituționale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code