OFF/ON THE RECORD, 25 septembrie 2022, ora 21.55. Invitat: Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului pentru Resurse Juridice

OOTR-SORINA-MATEI-1070x600OOTR-SORINA-MATEI-1070x600

Parlamentul României finalizează dezbaterile pe cele trei Legi ale Justiţiei, aceleaşi pe care le schimbă constant de 18 ani, dar magistraţii continuă să conteste noile prevederi legale care duc la o acumulare de putere în sistemul judiciar.

Care sunt problemele din Legile Justiţiei nerezolvate de clasa politică, cine va deţine puterea reală în Justiţie, cum „dosarul Nicolae Ciucă” a devoalat „dependenţa” Justiţiei de politic şi în ce măsură politicienii şi serviciile secrete vor să participe la dezbateri transparente pe Legile Securităţii Naţionale care afectează drepturile şi libertăţilor tuturor românilor – afli duminică, de la ora 21.55, de la Georgiana Iorgulescu, directorul executiv al Centrului pentru Resurse Juridice, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 25 septembrie 2022, ora 21.55. Invitat: Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului pentru Resurse Juridice appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code