OFF/ON THE RECORD, 16 octombrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dana Gîrbovan, președinte UNJR, președinte al Curții de Apel Cluj

Legile Justiției vor fi adoptate în curând de Senatul României, cameră decizională, însă modificările făcute de parlamentari au stârnit nemulțumirile unei părți din magistratura României.

Ce probleme sunt în noile Legi ale Justiției, cum s-au confruntat magistrații cu politicienii în comisia specială de elaborare a legilor Justiției, ce și-au reproșat ambele tabere, ce modificări au fost făcute, cum au fost lăsate în legi prevederi inaplicabile și golite special de conținut pe subiecte sensibile, dar și cum politicienii au decis că nerespectarea deciziilor CCR și ÎCCJ nu mai reprezintă abatere disciplinară pentru magistrați – despre toate acestea și multe altele – îți vorbește duminică, de la ora 21.55, Dana Gîrbovan, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, președinte al Curții de Apel Cluj, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 16 octombrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dana Gîrbovan, președinte UNJR, președinte al Curții de Apel Cluj appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code