OFF/ON THE RECORD, 11 decembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dacian Cioloș, europarlamentar, lider REPER

România a ratat din nou aderarea la spațiul Schengen, un „obiectiv strategic” al țării, potrivit președintelui Klaus Iohannis.

Cum au reușit politicienii români să rateze din nou obiectivul strategic al țării, unde a greșit România, ce strategie a avut, cât de bine a negociat, ce probleme a generat Austria la nivel european, de ce au „umflat” politicienii români tema Schengen dacă nu erau siguri pe o decizie favorabilă a Consiliului JAI, cum au ajuns să se contrazică premierul Nicolae Ciucă și ministrul de Interne, Lucian Bode, pe tema Schengen, care este cel mai bun răspuns al României pentru Austria, ce ar putea genera în România acest eșec, are România un „plan B” și ce ar trebui să facă în continuare – despre toate acestea și multe altele îți vorbește duminică, de la ora 21.55, Dacian Cioloș, europarlamentar, lider al REPER, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 11 decembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dacian Cioloș, europarlamentar, lider REPER appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code