OFF/ON THE RECORD, 10 aprilie 2022. Invitat, ora 22.00: Păun Rohovei, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România

OFF ON THE RECORDOFF ON THE RECORD

De mai bine de o lună și jumătate, Ucraina se luptă singură cu Federația Rusă pentru a-și salva statalitatea și integritatea teritorială. Cu ce mai poate ajuta România pe vecina sa aflată în plin război, care sunt planurile lui Vladimir Putin și pe cine masacrele săvârșite, afli de la Păun Rohovei, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România.

Cât de important a fost Maidanul pentru traiectoria Ucrainei, dacă ucrainenii sunt naționaliști sau patrioți, ce intenții au rușii pentru Mariupol, care sunt zonele bombardate și de ce, și despre cum vor fi protejați românii din Ucraina, îți vorbește duminică, de la ora 22.00, Păun Rohovei, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 10 aprilie 2022. Invitat, ora 22.00: Păun Rohovei, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în România appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code