Flux Stiri

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un schimb de focuri de armă la o biserică

  • Adjuncții șerifului din comitatul Orange și anchetatorii s-au strâns pe Calle Sonora după ce o persoană a murit și patru persoane au fost grav rănite într-un schimb de focuri de armă.
  • Evenimentul a avut loc la o biserică prezbiteriană Geneva din Laguna Woods, duminică, 15 mai 2022.
  • FBI-ul ajută în această anchetă.

O persoană a fost ucisă și alte cinci au fost rănite în urma unui schimb de focuri într-o biserică din Laguna Woods, duminică după-amiază, pe data de 15 mai. Suspectul a fost reținut și o armă a fost recuperată, au anunțat autoritățile.

Dispecerii șerifului au primit un apel privind o împușcătură în interiorul bisericii Geneva Presbyterian Church, în blocul 24000 de pe El Toro Road, a declarat Departamentul șerifului din Orange County.
Patru victime au fost rănite grav, iar o alta a suferit răni minore. Victimele, toți adulți, au fost transportate de urgență la spital din cauza rănilor suferite de la focurile de armă.

FBI-ul asistă la anchetă, au declarat oficialii. El Toro Road este închis între Calle Sonora și Canyon Wren.

The post O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un schimb de focuri de armă la o biserică appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code