O patrulă de porci ajută la securitatea aeriană de la Aeroportul Schiphol din Amsterdam

Aceasta reprezintă o măsură luată pentru reducerea numărului de ciocniri.Aceasta reprezintă o măsură luată pentru reducerea numărului de ciocniri.

  • O patrulă de porci a fost recrutată de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa pentru a ţine gâştele departe de terenurile agricole dintre piste.
  • Aceasta reprezintă o măsură luată pentru reducerea numărului de ciocniri.
  • Anul trecut au fost înregistrate circa 150 de ciocniri ale avioanelor cu păsări.

Echipa de 20 de porci recrutată de Aeroportul Schiphol din Amsterdam face parte dintr-o serie de măsuri utilizate pentru a reduce numărul de ciocniri ale avioanelor de păsări.

Terenul „păzit” de porci are mărimea a patru terenuri de fotbal. Aeroportul este situat sub nivelul mării, ceea ce face ca terenurile să fie extrem de fertile, iar păsările caută hrană şi adăpost.

Anul trecut au fost înregistrate circa 150 de ciocniri ale avioanelor cu păsări, dar în ultimele săptămâni, de când porcii sunt folosiţi, nu au mai fost văzute păsări în zonă. Porcii sunt ajutaţi în misiune de emiţătoare de sunete şi de lasere verzi.

The post O patrulă de porci ajută la securitatea aeriană de la Aeroportul Schiphol din Amsterdam appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY