O femeie decedată de 23 de ani, amendată din cauză că nu s-a vaccinat

  • Aceasta a murit în 1999, la vârsta de 28 de ani, după ce a fost implicată într-un accident rutier.
  • Amenda pe numele femeii, Domenica Di Stefano, a ajuns la mama ei, care s-a arătat profund marcată de acest gest.
  • Cu sistemele electronice de astăzi, care sunt complet interconectate, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple”, a spus cumnatul decedatei.

O femeie din Italia, decedată de 23 de ani, a fost amendată din cauza faptului că nu s-a vaccinat. Aceasta a murit în 1999, la vârsta de 28 de ani, după ce a fost implicată într-un accident rutier, relatează Corriere della Sera. Amenda pe numele femeii, Domenica Di Stefano, a ajuns la mama ei, care s-a arătat profund marcată de acest gest.

Cumnatul femeii acuzată că nu s-a vaccinat a declarat pentru Corriere: „Sora soţiei mele a decedat în 1999 într-un accident. Acum, aceasta ar fi avut 51 de ani şi, din acest motiv, a primit amenda pentru a treia doză de vaccin, în ciuda faptului că, din motive evidente, nu a făcut nici prima doză, nici pe cea de-a doua. A fost, de asemenea, un şoc psihologic, deoarece a redeschis o rană care nu se vindecase niciodată de la acea pierdere foarte gravă”.

Cumnatul acesteia s-a arătat foarte revoltat de amenda primită pentru lipsa celei de-a treia doze de vaccin

Cumnata mea a trăit în Napoli şi a murit la 28 de ani, cu puţin timp înainte de a se căsători. Încercăm să ne dăm seama cum să răspundem la această amendă absurdă. Cu sistemele electronice de astăzi, care sunt complet interconectate, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple”, a mai spus cumnatul decedatei. Familia va trebui acum să facă recurs, pentru a dovedi că femeia a murit și că, implicit, nu avea cum să se vaccineze, motiv pentru care amenda ar trebui să fie anulată.

Vaccinarea anti-COVID a fost obligatorie în Italia pentru accesul persoanelor de peste 50 de ani la locul de muncă. Din 1 aprilie, Guvernul a ridicat această obligativitate, conform Mediafax.

The post O femeie decedată de 23 de ani, amendată din cauză că nu s-a vaccinat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code