Noua tunsoare sub formă de meduză a lui Nicole Kidman a stârnit un val de controverse pe rețelele sociale

  • În timp ce mai multe persoane sunt de acord cu această tendință, nu toată lumea este convinsă de originalitatea ei.
  • Roșcata naturală s-a întors la rădăcinile ei din adolescență, de data aceasta cu o coafură lungă până la șolduri.
  • O utilizatoare a spus că a văzut prima dată coafura pe actrița americană Florence Henderson.

Nicole Kidman a făcut din nou furori pe internet. De data aceasta, este pentru noua ei tunsoare numită meduză. În prezent, rețelele de socializare sunt obsedate de noua coafură care a devenit brusc atât de populară încât chiar și vedeta de la Hollywood Nicole Kidman a încercat-o.

Actrița australiană și-a schimbat părul blond și drept cu un stil mai puțin convențional. Da, ea a îmbrățișat în mod oficial tunsoarea meduză, o tendință de păr neutră din punct de vedere al genului, care a devenit populară pe TikTok și Instagram în ultimele luni.

Într-un interviu recent pentru coperta revistei Perfect Magazine, Kidman a afișat o serie de momente de modă aprobate de Generația Z, dar coafura ei a fost cea care a atras atenția tuturor. Roșcata naturală s-a întors la rădăcinile ei din adolescență, de data aceasta cu o coafură lungă până la șolduri.

În timp ce o serie de persoane consideră această tendință ca fiind una bună, nu toată lumea este convinsă de originalitatea ei. O utilizatoare a spus că a văzut prima dată coafura pe actrița americană Florence Henderson. Mi-am tuns părul așa, chiar dacă mama nu a fost de acord, pentru că nu vrea să-mi strice părul în ziua absolvirii, dar am fost superbă în acea zi, a scris o altă utilizatoare.

Îmi place când TikTok îmi recomandă videoclipuri cu o nouă tunsoare la modă numită stupidă pentru că de fiecare dată când dau click pe ea mi se arată videoclipuri cu cel mai urât păr pe care l-am văzut vreodată în toată viața mea, a scris un al treilea utilizator.

The post Noua tunsoare sub formă de meduză a lui Nicole Kidman a stârnit un val de controverse pe rețelele sociale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code