Nicolae Ciucă anunţă înfiinţarea Agenţiei române pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor

Nicolae CiucăNicolae Ciucă

  • Proiectul se va numi Agenţia română pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor.
  • Ciucă a anunţat că în şedinţa de Guvern de vineri este pe agendă o decizie „cât se poate de importantă, pe care o aşteaptă de mult timp mediul de afaceri”.

Se va înfiinţa Agenţia română pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor, anunţă premierul Nicolae Ciucă. Proiectul prevede promovarea exporturilor româneşti.

Ciucă a anunţat că în şedinţa de Guvern de vineri este pe agendă o decizie „cât se poate de importantă, pe care o aşteaptă de mult timp mediul de afaceri”.

„La întâlnirea pe care am avut-o cu oamenii de afaceri din Belgia şi din România prezenţi în Belgia s-a discutat acest subiect, al deschiderii pe care Guvernul o manifestă faţă de mediul de afaceri şi investitori. Aşteptările pe care aceştia le au de la noi sunt să continuăm să fundamentăm tot ceea ce înseamnă măsurile economice şi fiscale pentru a facilita investiţiile în România – precum şi organizarea structurală astfel încât să putem să avem un proiect care poate să asigure coordonarea şi comunicarea cu mediul de afaceri”, a afirmat Ciucă.

Proiectul se va numi Agenţia română pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor: „este o structură pe care va trebui să o încadrăm cu resursa umană competentă. Este o structură căreia trebuie să îi asigurăm un cadru procedural de funcţionare, astfel încât să fie cât se poate de deschisă, de eficientă în ceea ce înseamnă promovarea exporturilor româneşti şi facilitarea investiţiilor străine în ţara noastră”.

The post Nicolae Ciucă anunţă înfiinţarea Agenţiei române pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code