Negocieri politice pentru noul guvern. Kelemen Hunor: Am discutat dacă putem continua împreună guvernarea și răspunsul e „Da”

Președintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, după o întâlnire cu conducerea PNL, că s-a discutat dacă „putem continua împreună guvernarea și răspunsul e: Da”.

Astăzi (vineri-n.r.) nu am discutat de structură și de portofolii. Am discutat dacă putem continua împreună guvernarea și răspunsul a fost Da. Am discutat de programul de guvernare. Atât noi, cât și colegii de la PNL am dat în lucru la colegii noștri să lucreze pe programul actual de guvernare și să completeze acolo unde e de completat. Mâine echipele se vor întâlni și vom finaliza progamul de guveranre în weekend”, a declarat Kelemen Hunor la finalul întâlnirii cu liderii PNL.

Acesta a dat asigurări că, după finalizarea programului de guvernare, UDMR și PNL se vor înțelege și asupra structurii Guvernului.

Despre structură vom discuta după ce programul este gata, că dacă ne-am înțeles pe programul de guvernare, pe structura Guvernului și pe portofolii ne vom înțelege sută la sută”, a adăugat liderul UDMR.

The post Negocieri politice pentru noul guvern. Kelemen Hunor: Am discutat dacă putem continua împreună guvernarea și răspunsul e „Da” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY