MOL: Situația carburanților în Ungaria este „critică”. Au început cumpărăturile de panică

  • Există o lipsă parțială de produse în întreaga rețea MOL, iar un sfert din stațiile de alimentare ale companiei sunt complet goale.
  • Șoferii din Ungaria au întâmpinat luni mari dificultăți în a alimenta cu combustibil, iar situația a devenit și mai tensionată marți.
  • Penuria de carburant este cauzată de o scădere cu 30% a importurilor de carburant, precum şi de unele operaţiuni de mentenanţă într-una din rafinăriile MOL.

Șoferii din Ungaria au întâmpinat luni mari dificultăți în a alimenta cu combustibil, iar situația a devenit și mai tensionată marți, a declarat Gyorgy Bacsa, directorul general al principalei companii de petrol și gaze din Ungaria, MOL, calificând drept ,,critică” situația aprovizionării cu combustibil a țării.

Situaţia ofertei este evident critică, cererea a explodat, consumatorii fac rezerve, şi au început achiziţiile determinate de panică” , a precizat Gyorgy Bacsa, director executiv al MOL, potrivit agenției Xinhua.

O penurie parţială a produselor noastre ne afectează întreaga reţea, iar un sfert dintre benzinăriile noastre sunt complet goale” , a declarat Bacsa.

Penuria de carburant este cauzată de o scădere cu 30% a importurilor de carburant, precum şi de unele operaţiuni de mentenanţă într-una din rafinăriile MOL.

Aproximativ 500 de benzinării sunt direct afectate de faptul că nu au primit combustibil de la MOL pentru a treia săptămână consecutiv. Pe măsură ce aprovizionarea se restrânge, există tot mai multe blocaje iar accesul la carburant este tot mai dificil.

MOL a anunțat, azi, că a repornit rafinăria aflată in revizie, dar problemele legate de aprovizionare nu se vor rezolva prea curând. Compania a apreciat situația drept critică.

The post MOL: Situația carburanților în Ungaria este „critică”. Au început cumpărăturile de panică appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code