Mike Tyson a lovit un pasager din avion după ce acesta a aruncat cu o sticlă cu apă spre el

  • Fostul pugilist la categoria grea, Mike Tyson, a lovit un pasager cu care se afla în acelaşi avion după ce persoana respectivă a aruncat cu o sticlă de apă spre el.
  • Un purtător de cuvânt al boxerului din Hall of Famer a confirmat că Tyson a avut un „incident cu un pasager agresiv” care îl „hărţuia”.
  • Atacul a avut loc la bordul unei aeronave JetBlue miercuri seară, înainte ca aceasta să plece din San Francisco spre Florida.

Fostul pugilist la categoria grea, Mike Tyson, a lovit un pasager cu care se afla în acelaşi avion după ce persoana respectivă a aruncat cu o sticlă de apă spre el, potrivit purtătorului de cuvânt al lui Tyson. O înregistrare video făcută în avion îl arată pe Tyson aplecându-se peste scaunul său şi lovind cu pumnii în mod repetat un bărbat care a rămas neidentificat.

Un purtător de cuvânt al boxerului din Hall of Famer a confirmat că Tyson a avut un „incident cu un pasager agresiv” care îl „hărţuia”. Poliţia a fost trimisă la faţa locului şi a reţinut două persoane. O persoană a primit îngrijiri pe Aeroportul Internaţional San Francisco, dar nu a suferit răni grave.

Subiectul respectiv a oferit detalii minime despre incident şi a refuzat să coopereze în continuare cu ancheta poliţiei”, a declarat într-un comunicat Departamentul de Poliţie din San Francisco. Ambele persoane au fost eliberate „în aşteptarea unor investigaţii suplimentare”.

Tyson a fost condamnat pentru viol

Atacul a avut loc la bordul unei aeronave JetBlue miercuri seară, înainte ca aceasta să plece din San Francisco spre Florida. Videoclipul, publicat de TMZ, nu arată întreaga altercaţie, iar sticla de apă nu este vizibilă în imagini. Potrivit TMZ, Tyson a fost de acord să facă o fotografie cu pasagerul, însă bărbatul a continuat să îl hărţuiască pe Tyson, în ciuda rugăminţilor acestuia de a se linişti.

Înregistrarea video în care Tyson îl loveşte pe colegul său de zbor include imagini audio în care se aude cum o altă persoană strigă hei Mike, Mike”, părând că încearcă să-l calmeze, în timp ce o altă persoană încearcă să-l îndepărteze pe Tyson. Apoi se vede fruntea pasagerului, care pare însângerată.

Departamentul de poliţie din San Francisco a declarat că „sunt înregistrări video care ar putea surprinde incidentul şi au fost trimise la Biroul şerifului din comitatul San Mateo, care are jurisdicţie asupra anchetei.

Tyson nu este străin de violenţă în interiorul şi în afara ringului. În 1992, el a fost condamnat pentru viol şi a făcut trei ani de închisoare. În 1997, a fost descalificat dintr-o luptă după ce a muşcat o parte din urechea adversarului său. În 1998, Tyson a pledat că nu contestă o agresiune minoră în urma unui accident de maşină în Maryland.

The post Mike Tyson a lovit un pasager din avion după ce acesta a aruncat cu o sticlă cu apă spre el appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29663 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code