Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev. Cât primeşte un cetăţean care predă un pistol

  • Tot mai multe iniţiative au ca scop „demilitarizarea” civililor.
  • Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev.
  • Pentru fiecare armă livrată, proprietarul va primi un card cadou.

După atacurile armate care au îndoliat America, tot mai multe iniţiative au ca scop „demilitarizarea” civililor.

Consiliul Local din Miami a lansat o iniţiativă care are ca scop scoaterea din circulaţie a armelor, în special a puştilor de asalt semiautomate precum AR-15 şi AK-47, şi a le trimite în Ucraina în apărarea acesteia împotriva invaziei Rusiei.

Iniţiativa a fost difuzată folosind hashtag-ul #guns4ukraine. Livrarea armelor a fost stabilită pentru sâmbăta viitoare direct la primărie cu asigurarea că „nu se vor pune întrebări” oricui alege să se alăture şi să predea arma sau puşca.

Armele considerate potrivite şi adecvate vor fi trimise în Ucraina”, a spus Ken Russell pe reţelele sale de socializare.

Russell este consilier democrat din Miami care va candida împotriva deputatului republican Maria Elvira Salazar la alegerile din noiembrie pentru districtul 27 din Florida.

În manifestul iniţiativei se precizează că este un „efort de a scoate armele de pe străzi” şi că pentru fiecare armă livrată, proprietarul va primi un card cadou: 50$ pentru un pistol, 100 pentru o puşcă normală şi 150 pentru o puşcă de mare putere, precum AK-47 sau AR-15.

The post Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev. Cât primeşte un cetăţean care predă un pistol appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29702 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code