Messi şi Ronaldo colaborează într-o campanie publicitară înainte de startul CM 2022 Qatar. „Victoria este o stare de spirit”

  • Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sunt în aceeaşi echipă.
  • De data aceasta cele două superstaruri colaborează cu Louis Vuitton într-o campanie de marketing înaintea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022.
  • Ambii jucători au postat aceeaşi imagine pe contul lor de Instagram, în care pot fi văzuţi faţă în faţă în timp ce joacă o partidă de şah care are ca tablă o valiză Louis Vuitton.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sunt în aceeaşi echipă, dar din păcate pentru fanii care au visat ca aceasta să fie pe teren, de data aceasta cele două superstaruri colaborează cu Louis Vuitton într-o campanie de marketing înaintea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022.

Ambii jucători au postat aceeaşi imagine pe contul lor de Instagram, în care pot fi văzuţi faţă în faţă în timp ce joacă o partidă de şah care are ca tablă o valiză Louis Vuitton, conform Marca.

Aceasta este o campanie publicitară plătită de brandul francez. Poza postată de către cei doi fotbalişti a fost apreciată de milioane de oameni în timp record.

Cei doi fotbalişti au scris acelaşi lucru: Victoria este o stare de spirit” .

https://www.instagram.com/leomessi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=37fed244-33a8-48ae-a4b2-228041bcd486

Foarte multe persoane au scris în comentarii că este poza secolului” .

Ronaldo are numai cuvinte de laudă la adresa lui Messi

Cristiano Ronaldo i-a acordat în ultimele săptămâni un interviu lui Piers Morgan, care a fost difuzat în această săptămână, înainte de Cupa Mondială FIFA Qatar 2022.

Portughezul a vorbit despre diverse subiecte, dar comentariile sale cu privire la Lionel Messi i-au lăsat pe mulţi uimiţi, deoarece a spus că vrea să fie prieten cu acesta şi să aibă o relaţie similară cu cea pe care o aveau Maradona şi Pelé.

Este un jucător extraordinar. Magic. Top. Ca persoană, împărţim scena 16 ani. Imaginaţi-vă, 16 ani. Deci, am o relaţie grozavă cu el” , a declarat Ronaldo pentru Morgan.

The post Messi şi Ronaldo colaborează într-o campanie publicitară înainte de startul CM 2022 Qatar. „Victoria este o stare de spirit” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 42 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code