Medvedev: Inamicul este înrădăcinat în toată lumea, creștem producția de arme puternice

  • Rusia crește producția celor mai puternice arme ale sale, inclusiv echipament militar bazat pe noi principii fizice, pentru a contracara țările occidentale care susțin regimul de la Kiev.
  • „Inamicul nostru s-a înrădăcinat în Europa, America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă și o serie de alte locuri care jură pe naziștii moderni”, a spus Medvedev.
  • Cuvintele lui Medvedev au fost ca răspuns la declarația de ieri a secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov.

Rusia crește producția celor mai puternice arme ale sale, inclusiv echipament militar bazat pe noi principii fizice, pentru a contracara țările occidentale care susțin regimul de la Kiev, a declarat Dmitri Medvedev, secretar adjunct al Consiliului de Securitate, citat de TASS.

„Inamicul nostru s-a înrădăcinat în Europa, America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă și o serie de alte locuri care jură pe naziștii moderni. Prin urmare, creștem producția celor mai puternice mijloace de lovire. Inclusiv cele care se bazează. pe noi principii”, a spus el. 

Cuvintele lui Medvedev au fost ca răspuns la declarația de ieri a secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, potrivit căreia „inamicul” Ucrainei se află în teritoriile de la republicile anexate din Donbas până la Vladivostok.

Între timp, Rodion Miroshnik, reprezentant al așa-numitei Republici Populare Lugansk, proclamată de separatiștii pro-ruși, a scris pe Telegram că de la sfârșitul lunii iunie, forțele armate ucrainene au efectuat 185 de lovituri împotriva locuințelor și a altor bunuri civile în Luhansk și Donețk cu lansatoarele de rachete Hymars fabricate în SUA.

The post Medvedev: Inamicul este înrădăcinat în toată lumea, creștem producția de arme puternice appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code