Medicamentul banal pe care îl ai în casă ce curăță petele arse de pe fierul de călcat

fier de calcatfier de calcat

  • Acesta este un truc binecunoscut, dar interesant, care presupune folosirea paracetamolului.
  • Pare un mod ciudat de a îndepărta petele arse de pe fierul de călcat, dar adevărul este că este foarte eficient.
  • Membrii unui grup de Facebook specializat în trucuri pentru casă și gospodărie au explicat cum să folosească această pastilă pentru a scăpa de aceste pete de pe fierul de călcat.

Călcatul hainelor este una dintre cele mai plictisitoare și de durată sarcini, așa că este esențial ca rezultatul să fie perfect de prima dată. Pentru a realiza acest lucru, este important ca fierul de călcat să fie în stare bună, astfel încât să funcționeze eficient și să nu dea probleme.

De fapt, una dintre cele mai frecvente probleme care afectează fierul de călcat și, prin urmare, hainele, este legată de arsurile care pot apărea și de reziduurile care se acumulează pe baza aparatului. Această problemă poate face ca hainele care intră în contact cu fierul de călcat să se păteze cu culoarea maro caracteristică în timpul călcării, așa că este important să știi cum să îndepărtezi murdăria.

Paracetamolul, un remediu pentru petele de fier

Pentru a face acest lucru, există un truc foarte cunoscut și foarte eficient, care a devenit uneori viral pe rețelele de socializare, care constă în utilizarea unuia dintre cele mai comune medicamente: paracetamolul.

Pare un mod ciudat de a îndepărta petele arse de pe fierul de călcat, dar adevărul este că este foarte eficient. Atât de mult încât membrii unui grup de Facebook specializat în trucuri pentru casă și gospodărie au explicat cum să folosească această pastilă pentru a scăpa de aceste pete de pe fierul de călcat, făcând ca acest truc să devină viral.

În primul rând, trebuie să pornești fierul de călcat și să aștepți ca acesta să se încălzească. Când se întâmplă acest lucru, ia unul dintre analgezice cu o pereche de pensete sau altă ustensilă și trece-l peste baza fierului de călcat, având mare grijă să nu te arzi.

Tableta se va topi treptat, iar reacția chimică pe care o produce va ajuta la îndepărtarea petelor lipite de baza fierului de călcat în doar câteva minute. După ce ai terminat de șters paracetamolul pe fierul de călcat, șterge baza cu o cârpă umezită cu apă și oțet pentru a îndepărta orice reziduu rămas.

The post Medicamentul banal pe care îl ai în casă ce curăță petele arse de pe fierul de călcat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code